Μήνας: Νοέμβριος 2021

Προκήρυξη επιλογής υποτρόφων χωρίς διαγωνισμό για σπουδές Δεύτερου Κύκλου (μεταπτυχιακές) ή Τρίτου Κύκλου (διδακτορικές) στο εσωτερικό ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 από τα έσοδα του κληροδοτήματος ΖΩΗΣ ΣΟΥΤΣΟΥ, που υπάγεται στην άμεση διαχείριση του Υπουργείου Οικονομικών.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΟΥΤΣΟΥ 19-20 – Ανακοινοποίηση στο ορθό (1).pdf

Περισσότερα

ΗΜΕΡΙΔΑ: “Πρόληψη δασικών πυρκαγιών: αξιοποίηση δασικής βιομάζας προς παραγωγή βιοαερίου και σύγχρονα εργαλεία έγκαιρης προειδοποίησης”

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΔΠΘ – ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ

Περισσότερα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμπλήρωση των μελών της Επιτροπής Ισότητας των Φύλων του Δ.Π.Θ. έπειτα από παραίτηση μελών.

Πρόσκληση για συμπλήρωση μελών επιτροπής Ισότητας των Φύλων.pdf

Περισσότερα

Παροχή διατακτικών σίτισης σε προπτυχιακούς πρωτοετείς φοιτητές – φοιτήτριες του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022, μέλη οικογενειών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με οικογενειακό εισόδημα κάτω από τα όρια της φτώχειας

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥ σπουδάΖΩ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ σπουδαζω_2021-2022 ΠΑΡΑΤΑΣΗ (1)

Περισσότερα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ 7ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΞΑΝΘΗΣ 28.11.2021

Η επιτροπή εθελοντισμού του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος προσκαλεί και προτρέπει τους φοιτητές και το εκπαιδευτικό του Τμήματος να συμμετάσχουν στον 7ο Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιο Ξάνθης ημέρα Κυριακή 28.11.2021. και ιδιαίτερα στον αγώνα πόλης απόστασης 5 χλμ (ώρα εκκίνησης 10.35 πμ) ως δρομείς ή ως εθελοντές. Είναι σημαντικό οι φοιτητές να δείξουν την παρουσία τους στην τοπική […]

Περισσότερα
Μετάβαση στο περιεχόμενο