ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Παράταση προθεσμίας υποβολής αίτησης συναίνεσης εξέτασης μαθημάτων πτυχιακής εξεταστικής Ιουνίου 2020 και κανονικής εξεταστικής Ιουνίου 2020

Σας ενημερώνουμε οτι παρατείνεται μέχρι και την ΚΥΡΙΑΚΗ 21 Ιουνίου 2020 η  προθεσμία υποβολής αίτησης συναίνεσης εξέτασης μαθημάτων  για όσους φοιτητές δεν μπόρεσαν να την υποβάλλουν.

Για να συμμετέχει ο φοιτητής / τρια στις εξετάσεις πρέπει να διαβάσει και να αποδεχθεί τους όρους συμμετοχής στη διαδικασία των εξετάσεων Η δήλωση αποδοχής υποβάλλεται αποκλειστικά μέσα από την νέα σελίδα εξυπηρέτησης των φοιτητών https://students.duth.gr επιλέγοντας από το μενού εξυπηρέτηση -> Συμμετοχή στην επόμενη εξεταστική περίοδο.

Ο φοιτητής / τρια εφόσον αποδεχθεί τους όρους συμμετοχής στη διαδικασία των εξετάσεων καλείται να επιλέξει τα μαθήματα που επιθυμεί να εξεταστεί, τα οποία είναι υποσύνολο των μαθημάτων που έχει συμπεριλάβει στην εαρινή δήλωση μαθημάτων. Η δήλωση αυτή γίνεται άπαξ και δεν μπορεί να αλλάξει στη συνέχεια.

Σε περίπτωση που ο φοιτητής / τρια αδυνατεί  να συμμετέχει σε εξ αποστάσεως εξέταση καλείται  να το δηλώσει πριν την έναρξη της εξεταστικής περιόδου στη Γραμματεία του Τμήματος  καταθέτοντας υπεύθυνη δήλωση όπου θα αναφέρει ότι αδυνατεί να συμμετέχει σε εξ αποστάσεως αξιολόγηση και ότι αιτείται εξέταση όλων των μαθημάτων, τα οποία έχει δηλώσει, με άλλο τρόπο.

 

Από τη Γραμματεία του Τμήματος

 

Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterlinkedinyoutubeFacebooktwitterlinkedinyoutube
FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin
Μετάβαση στο περιεχόμενο