Πρόσκληση Εκδήλωσης στο 2ο Pre-Event του TEDxDUTH 2022

“Πρόσκληση Εκδήλωσης στο 2ο Pre-Event του TEDxDUTH 2022”.

 

 

Το 3ο TEDxDUTH συνεχίζει τις δράσεις του!

Το 2o pre-event θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή, το Σάββατο στις 24 Σεπτεμβρίου 2022

 

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 3ου TEDxDUTH, πραγματοποιείται το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα  11:30  π.μ., στην  πόλη της  Κομοτηνής,  στο Αμφιθέατρο της Παλιάς Νομικής, το 2ο pre-event με θεματολογία “X-ploration”

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν ακαδημαϊκοί ομιλητές, ο κ. Περικλής Γκόγκας Καθηγητής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Δ.Π.Θ. και η Δρ. Ιωάννα Πέρβου-Καθηγήτρια στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και Λέκτορας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, με τους οποίους θα υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας. Θα ακολουθήσει  Workshop από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, (Περιφερειακού Τμήματος Κομοτηνής ) και ένα Performance με τη συμμετοχή των  Ναυτοπροσκόπων  Κομοτηνής.

Το TEDxDUTH είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση αφιερωμένη στη διάδοση αξιόλογων ιδεών, κυρίως μέσω ομιλιών και Workshops. Η Οργανωτική Επιτροπή των δράσεων απαρτίζεται στην πλειοψηφία από προπτυχιακούς φοιτητές του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, και  έχει σκοπό να εμπνεύσει, να προβληματίσει και να ευαισθητοποιήσει το φοιτητικό κοινό και την τοπική κοινωνία για ζητήματα που αφορούν την επιστήμη, τον πολιτισμό, την εκπαίδευση και τις τέχνες.

 

Σας αναμένουμε με ανυπομονησία καθώς είναι μία καλή ευκαιρία να συναντηθούμε ξανά από κοντά, αυτή τη φορά στην πόλη της Κομοτηνής.

Οι φόρμες συμμετοχής έχουν ανοίξει και τα εισιτήρια είναι περιορισμένα!

Κράτησε κι εσύ το εισιτήριό σου στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScuS2LrrNRcsHFu23cgD90Gb7ZPL206M3WD0NsC8SoORegxOQ/viewform

Για περαιτέρω πληροφορίες και ενημερώσεις μπορείτε να ακολουθήσετε τους λογαριασμούς μας στο instagram, facebook, καθώς και την επίσημη ιστοσελίδα μας.

 

Από την Οργανωτική Επιτροπή

TEDxDUTH 2022

Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterlinkedinyoutubeFacebooktwitterlinkedinyoutube
FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin
Μετάβαση στο περιεχόμενο