ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΝΤΩΝ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ – 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023

ΤΕΛΕΤΗ ΚΑΘΟΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

 

Η τελετή καθομολόγησης των αποφοίτων του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος θα πραγματοποιηθεί  με φυσική παρουσία την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου και ώρα 11.00 πμ. στο Αμφιθέατρο ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ στα Κιμμέρια Ξάνθης. 

 

Παρακαλούμε η προσέλευσή σας στο χώρο της τελετής να πραγματοποιηθεί τουλάχιστον μισή ώρα  νωρίτερα καθώς είναι απαραίτητη η δήλωση της παρουσίας σας με την επίδειξη εγγράφου ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ή στρατιωτική ταυτότητα, διαβατήριο κλπ).

Σημειώνεται ότι ο κάθε ορκιζόμενος θα πρέπει να έχει τον δικό του στυλό για την υπογραφή του πρωτοκόλλου ορκωμοσίας.

Όσοι από τους φοιτητές επιθυμούν να λάβουν μέρος στην τελετή  θα πρέπει κατά το χρονικό διάστημα από 6 Νοεμβρίου έως και 28 Νοεμβρίου 2023 να εισέλθουν στη σελίδα https://students.duth.gr  με τον ιδρυματικό τους λογαριασμό και να αιτηθούν τη συμμετοχή τους στην ορκωμοσία, ακολουθώντας τη διαδρομή Βαθμολογία> Προϋποθέσεις Πτυχίου> Αίτηση για Ορκωμοσία, προκειμένου να συμπληρώσουν και να αναρτήσουν:

 

  1. Την αίτηση συμμετοχής στην ορκωμοσία (ΑΙΤΗΣΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ) Η αίτηση συμμετοχής θα πρέπει να φέρει εγκεκριμένη ηλεκτρονική υπογραφή ή φυσική υπογραφή με βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής ή ψηφιακή βεβαίωση του εγγράφου μέσω της πύλης gov.gr.

 

Απαραίτητη προϋπόθεση  για τη συμμετοχή στην ορκωμοσία είναι να έχουν τακτοποιηθεί  μέχρι τις 28 Νοεμβρίου 2023 εκκρεμότητες (εφόσον υπάρχουν) με τις Υπηρεσίες του Πανεπιστημίου:

  • Βιβλιοθήκη (εάν οφείλονται βιβλία ή διπλωματική εργασία στη Βιβλιοθήκη ή εάν οφείλονται προς επιστροφή βιβλία στον Εύδοξο)
  • Φοιτητική Εστία (να μην υπάρχουν υποχρεώσεις στέγασης εφόσον έγινε χρήση). Η Γραμματεία θα ενημερωθεί από το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας, χωρίς να απαιτείται από τους φοιτητές/τριες να προσκομίσουν σχετική βεβαίωση.
  • Αποστολή της ακαδημαϊκής ταυτότητας (πάσο) ή σε περίπτωση απώλειας, αποστολή δήλωσης απώλειας από οικείο Α.Τ. ή αποστολή δήλωσης απώλειας με Υπεύθυνη δήλωση από την Ενιαία Ψηφιακή Πύλη της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr)
  • Για την έκδοση παπύρου να έχει αποσταλεί το καταθετήριο πληρωμής στην Τράπεζα στην Γραμματεία

 

Τις επόμενες ημέρες μετά την ορκωμοσία οι διπλωματούχοι θα μπορούν να παραλάβουν από τη σελίδα https://students.duth.gr  τα παρακάτω ψηφιακά υπογεγραμμένα πιστοποιητικά:

  • Αντίγραφο διπλώματος
  • Βεβαίωση διπλωματούχου
  • Βεβαίωση Integrated Master
  • Αναλυτική βαθμολογία
  • Παράρτημα Διπλώματος στην ελληνική και αγγλική γλώσσα (για τους φοιτητές με έτος εγγραφής μετά το 2013)

 

ΕΚΔΟΣΗ ΠΑΠΥΡΩΝ

Ενημερώνουμε  τους φοιτητές/τριες του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος οι οποίοι θα λάβουν μέρος στην τελετή ορκωμοσίας στις 8/12/2023  ότι εάν επιθυμούν την έκδοση του πτυχίου τους σε μεμβράνη θα πρέπει να ακολουθήσουν την εξής διαδικασία:

  • Κατάθεση του ποσού των πέντε (5) ευρώ στoν τραπεζικό λογαριασμό της Εταιρείας Αξιοποίησης και Διαχείρισης Περιουσίας του Δ.Π.Θ.
    GR88 0172 3530 0053 5304 5938 717 (ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ)
  • ΠΡΟΣΟΧΗ: Στην απόδειξη κατάθεσης θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφεται η αιτιολογία «Έκδοση μεβράνης πτυχίου-Ορκωμοσία 8/12/2023» και το ονοματεπώνυμο του/της φοιτητή/τριας.
  • Αποστολή του καταθετηρίου πληρωμής στη Γραμματεία του Τμήματος (secr@env.duth.gr) μέσω του Ιδρυματικού email  ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ.

 

  • Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε την έκδοση του πτυχίου σας σε μεμβράνη παρακαλούμε να αποστείλετε στο secr@env.duth.gr Υπεύθυνη Δήλωση μέσω gov.gr όπου να δηλώνετε τη μη έκδοση.
Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterlinkedinyoutubeFacebooktwitterlinkedinyoutube
FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin
Μετάβαση στο περιεχόμενο