Κατάθεση Δικαιολογητικών για Διαγραφή Φοιτητών του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος που εισήχθησαν σε άλλο ΑΕΙ

Προκειμένου να πραγματοποιηθεί διαγραφή φοιτητή από το Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος του Δ.Π. Θράκης οι φοιτητές καλούνται να αποστείλουν  στη Γραμματεία του Τμήματος:

  1. Υπεύθυνη δήλωση μέσω της υπηρεσίας https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/ekdose-upeuthunes-deloses  οπου θα δηλώνετε ότι επιθυμείτε να διαγραφείτε από το Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος ΔΠΘ. Στο τελευταίο μέρος του κειμένου της Υπεύθυνης Δήλωσης θα πρέπει να δηλώσετε τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (την προσωπική σας και της Γραμματείας του Τμήματος  στο οποίο επιτύχατε), στις  οποίες θα σταλεί η «Βεβαίωση Διαγραφής»
  2. Εάν οι φοιτητές έχουν στην κατοχή τους Ακαδημαϊκή Ταυτότητα (Πάσο), πρέπει να την επιστρέψουν στη Γραμματεία του Τμήματος ΜΗΧΠΕΡ προκειμένου να ακυρωθεί. Η Βεβαίωση Διαγραφής θα αποσταλεί στο νέο Τμήμα υποδοχής μόλις παραληφθεί από τη Γραμματεία.
  • Η Υπεύθυνη δήλωση θα πρέπει  αρχικά να αποστέλλεται σε μορφή pdf στο protocol@env.duth.gr και κατόπιν οπωσδήποτε μέσω ταχυδρομείου ή ταχυμεταφορικής (courier) μαζί με την ακαδημαϊκή ταυτότητα (αν υπάρχει) στην ακόλουθη διεύθυνση:

ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΚΤΙΡΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΙΣΟΓΕΙΟ) ΒΑΣ. ΣΟΦΙΑΣ 12  67132 ΞΑΝΘΗ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 25410 79109 / 79110

Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterlinkedinyoutubeFacebooktwitterlinkedinyoutube
FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin
Μετάβαση στο περιεχόμενο