ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Διεξαγωγή της εξεταστικής περιόδου του χειμερινού εξαμήνου του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022 στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Όλοι οι φοιτητές του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, σύμφωνα με την αριθ. 1/61/14-1-2022 απόφαση της Συγκλήτου, κατά την εξεταστική περίοδο του χειμερινού εξαμήνου του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022 για τη συμμετοχή τους στις γραπτές ή προφορικές δια ζώσης εξετάσεις υποχρεούνται:

  1. Να υποβάλλουν δήλωση στην πλατφόρμα EDUPASS (https://edupass.gov.gr) με υποχρεωτική καταχώριση του Αριθμού Φοιτητικού Μητρώου τους, έως την προηγούμενη ημέρα έναρξης της εξεταστικής περιόδου του οικείου Τμήματος.
  2. Nα προσκομίζουν έντυπη την παραπάνω δήλωση σε κάθε εξεταζόμενο μάθημα.

 

Οι φοιτητές που νοσούν με λοίμωξη και δεν θα συμμετάσχουν στις εξετάσεις, μπορούν να εξεταστούν στα μαθήματα στα οποία υποχρεωτικώς απουσίαζαν κατόπιν συνεννόησης με τον
διδάσκοντα, έχοντας ως τεκμήριο: α) την παρουσίαση θετικού μοριακού τέστ (PCR) ή β) την παρουσίαση θετικού τεστ αντιγόνου (rapid) κατά το χρόνο εξέτασης σύμφωνα με το αρ. πρωτ. 4714/Ζ1/14.1.2022 έγγραφο του ΥΠΘ

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterlinkedinyoutubeFacebooktwitterlinkedinyoutube
FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin
Μετάβαση στο περιεχόμενο