Ανανέωση εγγραφής – Δηλώσεις μαθημάτων εαρινού εξαμήνου 2023-2024

 Ανανέωση εγγραφής – Δηλώσεις μαθημάτων Εαρινού Εξαμήνου 2023-2024

 

Καλούνται όλοι οι φοιτητές/τριες του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος:

1) Να ανανεώσουν την εγγραφή τους στο Τμήμα για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2023-2024,

2) Να δηλώσουν όλα τα υποχρεωτικά και τα κατ’ επιλογήν μαθήματα του τρέχοντος εαρινού εξαμήνου 2023-2024, καθώς και όλα τα μαθήματα που οφείλουν από προηγούμενα εαρινά εξάμηνα

3) Οι επί πτυχίω φοιτητές/τριες, οφείλουν να δηλώσουν τα μαθήματα χειμερινών εξαμήνων προκειμένου να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην εξεταστική περίοδο Ιουνίου 2024 (πτυχιακή). Επισημαίνεται ότι η δυνατότητα δήλωσης χειμερινών μαθημάτων αφορά μαθήματα που έχουν ήδη δηλωθεί στο παρελθόν.

4) Για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε θα πρέπει να αποστείλετε στη Γραμματεία του Τμήματος e-mail (secr@env.duth.gr) αποκλειστικά και μόνο από τον πανεπιστημιακό/ιδρυματικό σας λογαριασμό, εντός της προθεσμίας των δηλώσεων, που θα αναφέρετε με λεπτομέρεια το πρόβλημα που προκύπτει, για την γρηγορότερη επίλυσή του.

                                  Προθεσμία ανανέωσης εγγραφής – δήλωσης μαθημάτων:

                     Από ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ έως και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

  • Οι φοιτητές/τριες οι οποίοι έχουν εισαχθεί στο Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος εγγράφονται και δηλώνουν μαθήματα ηλεκτρονικά στη διεύθυνση https://students.duth.gr/ με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης
  • Φοιτητής/τρια που δεν έχει δηλώσει κάποιο μάθημα, δεν μπορεί να το παρακολουθήσει ούτε και να εξετασθεί σ’ αυτό.
  • Μετά την αποστολή της ηλεκτρονικής σας δήλωσης και κατά το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα υποβολής δηλώσεων, υποχρεούστε να ελέγχετε εάν η δήλωση μαθημάτων σας έχει καταχωρηθεί επιτυχώς στο σύστημα. Επίσης, θα πρέπει να εκτυπώσετε οπωσδήποτε και το αποδεικτικό εγγραφής σας σε κάθε ακαδημαϊκό εξάμηνο.

Σημειώνεται ότι, δεν θα δοθεί καμία παράταση εγγραφών και δηλώσεων μαθημάτων.

 

Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterlinkedinyoutubeFacebooktwitterlinkedinyoutube
FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin
Μετάβαση στο περιεχόμενο