Ανακοίνωση για ημερίδα – Ημέρα Καριέρας

Αγαπητοί φοιτητές και φοιτήτριες,

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στις 19 Οκτωβρίου 2023 στους χώρους του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος του Δ.Π.Θ. στην Ξάνθη θα πραγματοποιηθεί, ημερίδα με τίτλο «Ημέρα Καριέρας». Η ημερίδα θα γίνει σε συνεργασία με το Τμήμα  Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης και αφορά κυρίως σε απόφοιτους και τελειόφοιτους των δύο παραπάνω τμημάτων.

Ο σημαντικότερος στόχος είναι η συνάντηση και η ανάπτυξη σχέσεων των τελειόφοιτων και απόφοιτων των παραπάνω Τμημάτων με εγχώριες επιχειρήσεις. Στην εκδήλωση αυτή οι επιχειρήσεις θα παρουσιάσουν συνοπτικά τις δραστηριότητές τους, θα προσφέρουν τυχόν στοχευμένα θέματα πρακτικής άσκησης και θα δοθεί η δυνατότητα να πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις με υποψηφίους μελλοντικούς εργαζόμενους (αποφοίτους και τελειόφοιτους).

 

Παρακαλούμε όσοι φοιτητές και φοιτήτριες ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την ημερίδα να δηλώσουν συμμετοχή στο παρακάτω σύνδεσμο:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1nlN1LYOGRPRpc0jjA7El-3u4SRJ2PsQlNIPd0WOClwI/edit?usp=sharing

Σε μεταγενέστερη ανακοίνωση θα ενημερωθείτε σχετικά με τις εταιρείες που θα συμμετέχουν προκειμένου να μας ενημερώσετε για τυχόν συνεντεύξεις που θα θέλατε να πραγματοποιήσετε.

Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να έχετε ετοιμάσει το βιογραφικό σας σημείωμα.

 

Η Επιτροπή

Ευαγγελία Κωστενίδου (Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος)

Κωνσταντίνος Χριστοφορίδης (Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος)

Θωμάς Φωτιάδης (Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης)

Print Friendly, PDF & Email
FacebooktwitterlinkedinyoutubeFacebooktwitterlinkedinyoutube
FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin
Μετάβαση στο περιεχόμενο