ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

 

Σας ενημερώνουμε ότι η αποστολή των ηλεκτρονικών κωδικών πρόσβασης θα γίνει στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δηλώσατε στην πλατφόρμα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Το όνομα χρήστη και ο κωδικός ασφαλείας που θα σας αποσταλεί είναι απαραίτητος για την πρόσβαση στις ηλεκτρονικές Ακαδημαϊκές Υπηρεσίες του,  για την έκδοση του φοιτητικού πάσο καθώς και στη διαδικασία μετεγγραφών του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους.

Οι κωδικοί είναι αυστηρώς προσωπικοί , χρησιμοποιούνται  αποκλειστικά και μόνον από τον φοιτητή και είναι ιδιαίτερα σημαντικό οι φοιτητές/φοιτήτριες να τους διατηρούν μυστικά και να τους απομνημονεύουν ή να τους καταγράφουν με τρόπο που να καθιστά δυνατή την επανάκτησή τους καθώς με αυτούς θα έχετε πρόσβαση και θα σας αναγνωρίζουν ως χρήστη (login), μία σειρά από ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου και του Υπουργείου.

Αφού παραλάβετε και ενεργοποιήσετε τους κωδικούς σας στην πλατφόρμα students.duth.gr (Υπηρεσίες Ηλεκτρονικής Γραμματείας) μπορείτε

  • να βλέπετε τα μαθήματα και τους βαθμούς σας
  • να υποβάλλετε ηλεκτρονικά τη δήλωση μαθημάτων σας (η δήλωση μαθημάτων των πρωτοετών φοιτητών ΜΟΝΟ για το χειμερινό εξάμηνο ακαδ. έτους 2020-2021 έχει γίνει αυτόματα από τη Γραμματεία του Τμήματος)
  • να διεκπεραιώνετε ηλεκτρονικά αιτήσεις για την έκδοση πιστοποιητικών φοιτητικής ιδιότητας, στρατολογίας, αναλυτικής βαθμολογίας κ.α

Υπενθυμίζουμε ότι  η εξυπηρέτηση όλων των αιτημάτων για έκδοση πιστοποιητικών  των φοιτητών του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ μέσω της πλατφόρμας students.duth.gr και θα αποστέλλονται στους ιδρυματικούς λογαριασμούς (πανεπιστημιακό μειλ). Για απορίες, ερωτήσεις ή διευκρινήσεις παρακαλούμε θερμά να στέλνετε τα αιτήματά σας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Τμήματος (secr@env.duth.gr).

Παρακαλούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία καθώς λαμβάνονται μέτρα για την αποφυγή της δια ζώσης επικοινωνίας προς ανάσχεση της διασποράς του κορωνοϊού (COVID-19)

 

Από τη Γραμματεία του Τμήματος

 

Total Page Visits: 395 - Today Page Visits: 1