Διαδικτυακή έκθεση γερμανικών πανεπιστημίων


 

στις 25 και 26 Μαρτίου 2020 θα πραγματοποιηθεί μία διαδικτυακή έκθεση γερμανικών πανεπιστημίων υπό τη μορφή μίας σειράς online σεμιναρίων (webinars), στην οποία θα λάβουν μέρος τα ακόλουθα ιδρύματα:

– Offenburg University of Applied Sciences

– Ilmenau University of Technology

– RWTH Aachen University

– Dresden University of Technology

– Brandenburg University of Technology

– University of Passau

– University of Erlangen-Nürnberg

– HTW Berlin – University of Applied Sciences

– University of Mannheim

– Berlin School of Economics and Law​

 

Τι περιλαμβάνει μία διαδικτυακή έκθεση πανεπιστημίων;

 

Στην έκθεση αυτή, εκπρόσωποι γερμανικών πανεπιστημίων θα παρουσιάσουν τα ίδρυματά τους σε 15λεπτες παρουσιάσεις και στη συνέχεια θα απαντούν σε ερωτήσεις από το κοινό. Οι συμμετέχοντες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να ακούσουν από αποφοίτους των πανεπιστημίων αυτών τις προσωπικές τους εμπειρίες από τη φοίτηση και τη ζωή τους εκεί.

 

Η συμμετοχή στην έκθεση είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, αφού εγγραφούν εδώ, να παρακολουθήσουν τις παρουσιάσεις άνετα από το κινητό, τάμπλετ ή τον υπολογιστή τους καθώς και να θέσουν ερωτήσεις. Στον σύνδεσμο αυτό θα βρείτε και το αναλυτικό πρόγραμμα παρουσιάσεων της έκθεσης.

 

Πρόκειται για μία μοναδική ευκαιρία να κερδίσει κανείς μία πρώτη εμπειρία από τα γερμανικά πανεπιστήμια και στη συνέχεια, με τη βοήθεια των εκπροσώπων τους, να βρει το κατάλληλο πρόγραμμα σπουδών και να πληροφορηθεί για τη διαδικασία υποβολής αίτησης. Για το λόγο αυτό θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να προωθήσετε την πληροφορία αυτή σε γνωστούς σας μαθητές, φοιτητές, αποφοίτους καθώς και οποιονδήποτε άλλον θεωρείτε πως μπορεί να ενδιαφέρεται για την έκθεση αυτή χρησιμοποιώντας τον παραπάνω σύνδεσμο για την εγγραφή.

Total Page Visits: 118 - Today Page Visits: 1